Nu börjar vi på nytt

Tror det är runt ett år sedan jag bloggade senast, då om helt andra grejer. Livet kan förändras snabbt och jag bestämde mig för att radera gamla inlägg på denna bloggen och börja om på nytt.

Nu är jag gravid (vecka 26+6), sambo sedan i januari med killen jag varit tillsammans med i strax över ett år, och tyvärr alldeles för negativ. Jag trivs inte med att vara gravid. Rörelserna i magen kan vara mysiga, men det är allt. Annars känner jag mig tjock, har ont nästan överallt nästan hela tiden, har problem att andas och får yrselattacker då det känns som jag ska svimma. Kortfattat om diverse av krämporna. Lär gå in mer på det en annan gång.

Behöver i vilket fall kunna skriva av mig lite, försöka lätta på sinnet. Känns som det är lite tabu att prata om hur missnöjd man är som gravid, man ska ju vara lycklig konstant! Förhoppningsvis lyckas jag underlätta lite för mig själv genom att skriva ner saker. Och kanske kan jag få bort lite av tabut kring att vara gravid och missnöjd.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

MissMi

Här får du följa mig och min lille skrutt i vardagen, och det blir allt från mysiga bilder till inlägg där jag kanke klagar lite för mycket. Dock har klagandet avtagit efter skruttens födsel :)

RSS 2.0