Risketta idag

Efter lunch blir det idag riskettan för min del. Låter kul, lyssna på information om alkohol, droger, trötthet... I typ tre timmar. Tror jag vet det mesta redan, eller ja, kortfattat i alla fall. Dessa tre saker gör en till en sämre förare, kort och gott. Men, ska man ta körkort, måste man ju gå på det, så då gör jag det.
 
På fredag är det dessutom halkkörning som gäller för mig. Gissa om jag är nervös? Jag är lite ovän med växelspaken fortfarande ju. Fem dubbellektioner, och jag kan fortfarande inte hela grejen ordentligt. Har en till dubbellektion innan halkan, på onsdag, kommer det räcka? Är det då växlingen släpper? Kommer jag lyckas på fredag? Har hört att et är nästintill omöjligt att bli underkänd, bara man lyssnar på vad de säger där, och gör som de säger. Men, jag är nervös! Ska jag våga sladda, släppa taget osv? Jag som är i princip överdrivet försiktig på kärlektionerna...
 
Ni som kört halkan, ge mig gärna tips!

MissMi

Här får du följa mig och min lille skrutt i vardagen, och det blir allt från mysiga bilder till inlägg där jag kanke klagar lite för mycket. Dock har klagandet avtagit efter skruttens födsel :)

RSS 2.0