Höstmarknad, för mycket promenerande och myskväll

Har faktiskt för en gångs skull varit iväg en del i helgen. Inte idag, nu sitter jag ensam hemma, men fredag kväll och lördag.

I fredags var jag hos lilla mamma, hade lite myskväll då vi kollade på film och åt lite snacks. Inte vad för snacks som helst, utan nyttiga. Morötter, gurka och paprika i hemmagjord dip gjord på yoghurt. Lite kex med mjukost, ost och vindruvor. Mums! Funkade bra för mig sen när jag skulle sova också, mindre problem med luft som behövde komma ut ur strupen samt sura uppstötningar.

Igår var det kultur dag-natt med höstmarknad i stan. Åkte ner med sambon och kikade. Fanns dock inte mycket värt att se, men han ville vara kvar halva dagen. Köpte en pyjamas och ett lite varmare plagg till bebben i alla fall. Såg 15-åriga syrran uppträda med sin streetdancegrupp. Vilade ben lite här och där på bänkar. Satt en stund på café. Lånade toaletter på tre olika ställen (ena gången med bara en halvtimmes mellanrum, bebben verkade klämma åt blåsan rejält!) Kollade på lite när sambons polare målade grafitti. Pratade lite med en arbetskamrat samt med en annan syrra. Kikade i ett par affärer. Åt på thairestaurang(fick dock inte vår mat tillsammans, de verkade ha glömt bort mig för min mat var en aning BRÄND!).

Hela dagen slutade med att jag hade världens problem att gå. Höfterna, skinkorna/fogarna, högra knäet samt foten gjorde fruktansvärt ont! Kunde inte gå upp för trapporna när vi väl kom hem, utan sambon fick bära mig upp för dem. Såg ut som han skulle svimma av tyngden, så går det visst när man börjar bli fet... Har gått upp runt 11-12kg :(


 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

MissMi

Här får du följa mig och min lille skrutt i vardagen, och det blir allt från mysiga bilder till inlägg där jag kanke klagar lite för mycket. Dock har klagandet avtagit efter skruttens födsel :)

RSS 2.0