Lördagkvällens bästa kommentarer

Glömde ju totalt bort... Jag jobbade faktiskt i lördags kväll. Första gången sedan sedan i början utav september. Kändes lite skumt sådär, med 16 dagar till BF, men det var kris på casinot och jag mådde ändå rätt bra för en gångs skull. Dessutom var det ett pass jag visste att jag skulle komma hem efter, och ett rätt lugnt ställe. Så, jag tänkte "va fan" och gick med på det. Efter visst prat (kanske lät lite som gnäll) om att jag dock inte kunde ha på mig de normala kläderna på jobbet. Dvs varken skjorta, slips eller väst. Dock lyckades jag få dressen svart ändå, hade en överdel som egentligen är en lite kortare slags klänning. Blev som en lite längre tröja istället. Svårt att förklara...

Ja, i vilket fall... Det kändes lite skumt att komma till krogen med min enorma mage. Visst, det var för att jobba, men lite knepiga blickar fick man. Dessutom, var det inte mindre än två olika killar som uppriktigt frågade: "är du gravid eller?". Den ea pekade på min mage, den andra mest stirrade. Den ena var i början utav kvällen och verkade nykter, den andra framemot stängning och verkade mer än en aning berusad.
Haha, nej, jag är inte gravid, jag dricker bara en jäkla massa öl till mina måltider? Döh... Lite skillnad borde det väl synas mellan en gravidmage i v.38 och att "bara" vara fet?



Kommentarer
anderas

Beror på hur mycket öl man druckit i sitt liv.

Gå ut och kolla på stan i sommar tid när gubbarna stippar av sej tröjorna.. :-P

2011-11-24 @ 14:04:57


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

MissMi

Här får du följa mig och min lille skrutt i vardagen, och det blir allt från mysiga bilder till inlägg där jag kanke klagar lite för mycket. Dock har klagandet avtagit efter skruttens födsel :)

RSS 2.0